luni, 24 august 2009

ONG Fest



ONG Fest...O palpitatie de eveniment. 150 ONG-uri, 150 de motive sa fii si tu acolo.

In perioada 11-13 septembrie 2009 membrii Asociatiei Momentum va invita la cel mai important eveniment al sectorului asociativ din Romania-ONGFest. Vino si tu si vei putea sa te intalnesti cu fiecare membru, sa comentezi ideile si proiectele grupului si daca iti place ceea ce vezi de ce nu... sa te alaturi acestei echipe de tineri. Surprizele evenimentului se vor tine lant. 

Vom avea un stand de prezentare a organizatiei noastre de asemenea in acelasi stand se vor putea achizitiona mai multe. Suntem pregatiti sa sustinem spectacole pe toata durata a celor 3 zile si avem pregatite la stand foarte multe surprize si concursuri. Festivalul va avea loc in centrul vechi al Bucurestiului, mai exact pe strazile Franceza, Stavropoleus si Smardan. Va asteptam cu drag in vederea distractiei, colaborarii si nu in cele din urma a prieteniei!

“Ceea ce faci in viata, are ecou in eternitate…”



Leia Mais…

La a doua tinerete

In aceasta dimineata, gandidu-ma la intamplarile din liceu mi-am adus aminte ca am imortalizat impreuna cu fostii colegi din clasa 12 A un filmulet care a fost distribuit pe Youtube. Asa ca n-am rezistat tentatiei de a-l revedea si de a va transmite si voua emotiile pe care le am cand ma uit la acesta.

Videoul contine inregistrarea paradei clasei 12 A din Colegiul National "Ion Luca Caragiale" Ploiesti.

Ce oameni!!! :)

Have fun watching it! 

Leia Mais…

miercuri, 19 august 2009

AEROMANIA 2009



AU MAI RAMAS 3 ZILE PANA CAND

AEROMANIA REVINE PE PLAJA DIN MANGALIA!



Spectacolul aviatic AEROMANIA powered by ASTRA Asigurari, organizat de compania Regional Air Services – Aerodrom Tuzla – in parteneriat cu ASTRA Asigurari revine, pe 22 si 23 august, deasupra plajei din Mangalia – in acelasi loc ca si anul trecut, in zona terasei Laguna.

Spectacolul este oferit gratuit turistilor si este dedicat atat celor care isi petrec vara pe litoralul romanesc si care cauta alternative de divertisment, cat si iubitorilor aviatiei si sporturilor extreme.
Aflat la a patra editie, AEROMANIA a devenit definitiv, din anul 2008, un eveniment al orasului Mangalia. 

In 2009, AEROMANIA – powered by ASTRA Asigurari - ii aduce din nou impreuna pe cei mai buni piloti romani si straini, intr-un cadru care lasa pilotilor libertatea de a propune un program demonstrativ potrivit aeronavelor si abilitatilor lor de a pilota.  
Vedeta de anul acesta va fi, din nou, multiplul campion mondial si recordmen Jurgis Kairys, alaturi de care sunt asteptati, si de data aceasta, Zoltan Veres – cel care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de tonouri efectuare succesiv, Ali Ozturk – cu celebrul avion biplan Purple Violet, Iacarii Acrobati si multi altii – artisti pe care publicul de la Mangalia a invatat sa ii aprecieze.

In afara acestora, spectatorii de pe plaja Laguna vor putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, lansarile de parasutisti - coordonate de campionii Adrian si Cristina Constandache si o demonstratie de zbor de parapanta.

BE THERE! :)

Leia Mais…

marți, 11 august 2009

TransilvAeroShow, Ghimbav






"Stii... nici nu cred că vreau foarte mult să fiu cu picioarele pe pământ"

DORU DAVIDOVICI

Leia Mais…

duminică, 9 august 2009

Trecutul de maine

Ai incercat vreodata sa simti ceea ce gandesti? Sa tesi o panza pe care sa zbori in trecut peste ani de zile?  

Ce ganduri, Oameni buni...

 Ti-ai simtit vreodata sufletul coplesit de emotia curajului din tine, arzand de insufletirea pe care ti-o da pasiunea din interior? Eu da...si este doar o mica parte din dorinta de a construi un trecut fabulos si un suflet capabil sa traiasca cele mai frumoase experiente.
Am foarte multe cunostiinte, am multi amici si destui cei ce inteleg pasiunea ce se ascunde in spatele unui zbor, un zbor al sufletului inca imaginar. Putini sunt cei ce viseaza la acest univers al curentului ascendent si descent , dar cei ce o fac sunt oameni speciali. Pasul greu pe care fiecare trebuie sa il faca este sa lucreze cu sine, sa se inteleaga pe sine, inlauntrul sau. Fara prea multe marinimii, este simplu, dragii mei. Descopera ce este in sufletul tau si impartaseste din visul tau unei lumi intregi. Atunci nu cred, sunt sigura ca emotia curajului din tine va atinge cele mai inalte cote...

Si nu o data, ci de mai multe te vei impiedica peste catarul din preajma ce-ti da in cap cu naroada vorba “Tu..., dar tu nu poti”, acela ce casca la o bere cu tine spunandu-ti:” Hai sa vorbim si de altceva...”. Toate aceste momente e bine sa stii ca vor trece. Cer senin va veni, pentru ca emotia curajului tau va darama multii neputiintei. “Ambitia muta muntii”, spunea nu demult un drag conductor de tren si cred asta cu tarie. Dincolo de amintiri neputiincioase si esecuri si esece colorate de o transparenta reusita in viata, domina gandul de maine, cel ce va aduce pe gaura cheii un trecut. Un trecut acum notat pe lista mea de vise ca viitor. 




In momentul in care faci ceva ce-ti place, restul nu mai conteaza, iar pretul succesului se masoara in cantitatea de lucruri artificiale la care ai renuntat, nu-i asa?”

Magda Rasnoveanu

Leia Mais…