luni, 18 ianuarie 2010

THOUGHTS

In plina sesiune, gandurile imi zboara atat de departe incat nu reusesc sa le alung, iar fiece pas pe care il fac imi reaminteste de pasiunea unei pasari, inca, fara aripi.

Se spune ca totul se naste din dorinta, eu spun ca totul se naste din ambitie...vointa muulta, dar atat de multa incat muscatura unei buturugi sa fie asemenea muscaturii unei felii de paine. Asteptarea uneori poate ucide, dar te si intareste, pentru ca stii ca dincolo de aceasta ti se deschide un nou orizont, al visului implinit.
V-ul victoriei asteapta sa fie scrijelit pe drumul spre Clinceni, apoi spre Brasov...iar apoi spre vazduhul nazdravan, plin de pasiuni si secrete.


Leia Mais…

luni, 11 ianuarie 2010

Aerodrom Clinceni si bucuria unui nou inceput

Time to change!

Bucuroasa ca 2010 a debutat in mod fabulos, cu surprize, emotii, certuri si impacari, noutati, atitudini fioroase...care cu siguranta imi vor aduce cireasa de pe tort la sfarsitul acestei veri cand, cu putin ajutor, lucrurile in viata mea personala, dar mai ales profesionala vor lua o cu totul alta turnura.
Intre timp, nu pot sa nu ma bucur ca am facut primul pas pentru a-mi incepe cursurile de pilotaj pe aerodromul de la Clinceni. O emotie pe care nu o pot explica in cuvinte. Surpriza ...ca tot vorbeam de anul surprizelor si a noutatilor ...consta in faptul ca domnii au introdus si probe eliminatorii inainte de inceperea cursurilor propriu-zise. Din nou veneram ecuatiile matematicice si il divinizam pe sarmanul Einstein. Let the glory be with us.

Si pe final ca timpul nu ne permite discutii fructoase...spor imi doresc...si mie, dar si tuturor celor inscrisi si celor ce se vor mai inscrie pana pe data de 10 februarie . Sa ne vedem sanatosi pe aerodrom.

Leia Mais…