marți, 26 aprilie 2011

Romanian FAI Qualifying Sailplane Grand Prix 2011


Federatia Aeronautica Internationala si Aeroclubul Romaniei organizeaza cea mai intensa competitie de planorism din Romania, FAI Qualifying Sailplane Grand Prix in perioada 1-8 mai. Concursul se va desfasura la aerodromul Ghimbav din Brasov, leaganul planorismului romanesc, si va aduce in fata publicului roman atat piloti romani cat si straini.

Programul competitiei:
1 Mai: Ceremonia de deschidere organizata in centrul vechi al Brasovului; vor fi prezenti toti pilotii insotiti de staff; se va deschide competitia prin vizionarea unor filme referitoare la competitie, participanti si sponsori;
2-7 Mai: Desfasurarea competitiei de planorism;
8 Mai: Ceremonia de decernare a premiilor;
Show aerian;
Hangar Party.


Mai multe detalii pe site-ul oficial al competitiei: http://www.sgp2011.aeroclubulromaniei.ro/

2 comentarii:

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe acesata pagina vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Campionat Spania spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Campionat Spania
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc

Trimiteți un comentariu