miercuri, 18 martie 2009

Ma dau cu olimpiada>>Numai 5 sunt norocoase: Olimpiadele Comunicarii


Tehnica F5-ului a luat sfarsit. Aleluia as putea striga!!! Imparul cu pricina, mai precis 5-ul este conceput in asa masura incat iti intra in subconstient si iti deseneaza o harta-labirint care te incita la mai mult...si vrei mai mult si stii ca poti mai mult! De aceea alegi OC-urile. Pentru ca de cand am inceput sa gangurim, am invatat ca prin joc ne regasim si ne educam toate simturile. Si uite cum ti se infatiseaza o orchestra a carui dirijor esti tu atunci cand ai depasit spatiul infantilitatii, sa canti alaturi de ea prin miscari articulate. Cu aceste cuvinte cheie, imi incep pledoaria pentru acest minunat concurs regasit pe site-ul www.olimpiadelecomunicarii.ro. Ma bucura sa stiu ca si anul acesta Tuborg va fi sponsorul principal al olimpiadelor si ca sa dau putin din casa ...as afirma ca formula Tuborg+Olimpiade suna promitator!!!!!
Asadar ca in perioada 16 martie-16 aprilie, in prima etapa a concursului, cei 5 pitici vor scotoci prin sertarele advertisingului dupa una bucata idee pentru realizarea unei campanii care sa ii convinga pe consumatori sa cumpere produse romanesti in defavoarea celor straine (atunci cand exista o alternativa rezonabila).
In viziunea mea, orice este posibil chiar si atunci cand un proiectel iti suna tangibil sau mai putin tangibil. E vorba de sentimentul de "un peu plus de toi".

Jos palaria pentru membrii juriului anuntati pana in acest moment la sectiunea ads:
  • Razvan Matasel, Managing Partner Arsenoaiei & Matasel
  • Sorin Psatta, Strategy & Research Director Graffiti BBDO
  • Andrei Cohn Creative Director Cohn&Jansen | Ashley & Holmes
  • Marius Negrea Copywriter si managing partner Mark


  • Adrian Botan Regional Creative Director McCann Erikson
Pregatiti-va instrumentele! Jocul incepe!
Start!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna! Am vazut pe un forum ca esti in cautarea unui fotograf, pt o nunta. Daca inca mai cauti, arunca un ochi aici:
http://danidunca.blogspot.com/

Anonim spunea...

Salut!
Despre fotografie: Sunt fotograf de moda de cca 10 ani. Am studio foto profesional si asigur orice tip de eveniment. Mai nou mi-am facut o firma de publicitate, eu ma ocup de imagine si fotografie iar sotia mea de aranjamente, nunti si alte evenimente.. fericite.
Da-mi o adresa sa-ti trimit niste materiale.
Despre nunta, iata siteul meu si al sotiei: www.bigday.ro. Ma poti contacta pe office@bigday.ro sau foto2day@yahoo.com.
Multumesc pentru timp

Florin
0723011771
0761076716

Trimiteți un comentariu