miercuri, 19 august 2009

AEROMANIA 2009



AU MAI RAMAS 3 ZILE PANA CAND

AEROMANIA REVINE PE PLAJA DIN MANGALIA!



Spectacolul aviatic AEROMANIA powered by ASTRA Asigurari, organizat de compania Regional Air Services – Aerodrom Tuzla – in parteneriat cu ASTRA Asigurari revine, pe 22 si 23 august, deasupra plajei din Mangalia – in acelasi loc ca si anul trecut, in zona terasei Laguna.

Spectacolul este oferit gratuit turistilor si este dedicat atat celor care isi petrec vara pe litoralul romanesc si care cauta alternative de divertisment, cat si iubitorilor aviatiei si sporturilor extreme.
Aflat la a patra editie, AEROMANIA a devenit definitiv, din anul 2008, un eveniment al orasului Mangalia. 

In 2009, AEROMANIA – powered by ASTRA Asigurari - ii aduce din nou impreuna pe cei mai buni piloti romani si straini, intr-un cadru care lasa pilotilor libertatea de a propune un program demonstrativ potrivit aeronavelor si abilitatilor lor de a pilota.  
Vedeta de anul acesta va fi, din nou, multiplul campion mondial si recordmen Jurgis Kairys, alaturi de care sunt asteptati, si de data aceasta, Zoltan Veres – cel care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de tonouri efectuare succesiv, Ali Ozturk – cu celebrul avion biplan Purple Violet, Iacarii Acrobati si multi altii – artisti pe care publicul de la Mangalia a invatat sa ii aprecieze.

In afara acestora, spectatorii de pe plaja Laguna vor putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, lansarile de parasutisti - coordonate de campionii Adrian si Cristina Constandache si o demonstratie de zbor de parapanta.

BE THERE! :)

1 comentarii:

bilete de avion spunea...

Un spectacol de exceptie!

Trimiteți un comentariu