luni, 9 noiembrie 2009

Cavalerul cerului

Timpul se scurge, pentru fiecare dintre noi la fel. Cu totii se pare ca avem 24 de ore, insa exista acel ceva care te limiteaza de la o activitate de pe urma careia ai putea (sau nu) sa ai un beneficiu. Asa se intampla si cu activitatile mele (poate numeroase sau poate nu) din ultimele 2 luni pe acest blog. Datorita leneviei (imi place sa spun lucrurile pe fata) blogul meu mi-a dus lipsa o buna perioada. Tin sa-l anunt ca-mi va mai duce lipsa aproximativ o luna si jumatate dupa care il voi redirectiona pe un traseu informational total diferit de cel comunicational.


Nu-mi pasa si nici nu ma intereseaza comentariile rautacioase ce pot fi aduse pe seama blogului meu. Stiu sigur ca articolele vor avea un cu totul alt substrat, iar cei ce-mi vor vizita blogul NU vor regreta nici macar pentru o secunda ca au dat un simplu click pe un link.

Intre timp, ne bucuram de "studiile youtubiene" in plenitudinea lor.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Trimiteți un comentariu