vineri, 5 martie 2010

Best Young Speakers 2010


Proiectul “Best Young Speakers” s-a născut din dorinţa de a vedea pe scena publică tineri oratori care potsusţine un adevărat discurs public. Căutăm şi sprijinim tinerii dornici să-şi exerseze şi dovedească aptitudinile oratorice.

Am construit aceast proiect ca un răspuns la nivelul scăzut de performanţă discursivă din mediul public românesc şi ca o alternativa de activităţi practice în domeniul comunicării, bazate pe educaţie non-formală.

Dacă în alte ţări există meseria de „public speaker” – vorbitor în public – în România, atenţia acordată acestui domeniu este deficitară. Încă nu există centre puternice de pregătire în dialectică, oratorie, retorică de unde ar putea fi recrutaţi cei mai buni, lucru ce se poate observa dacă privim către scena publică.

Prin concursul „Best Young Speakers” încercăm să oferim participanţilor şi spectatorilor un eveniment de discurs calitativ, o competiţie de performanţă discursiva, menit să aducă în conştiinţa publicului importanţa cuvântului rostit, a limbajului verbal şi non-verbal.

Juriul acestui concurs va fi format din:

Cristian Pîrvulescu – politolog

Mircea Diaconu – actor

Mihaela Nicola – CEO, The Group

Gelu Trandafir – membru Consiliul Naţional al Audiovizualului


Pentru inscrieri, gasiti detalii aici:

http://bestyoungspeakers.ro/inscrieri.html


Mult succes tuturor!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu