sâmbătă, 27 martie 2010

M-am indragostit


Da, recunosc, m-am indragostit. A fost dragoste la prima vedere.


O poza cu puiutul meu. Are doar 33 de ani cel care mi-a cucerit inima si, cu siguranta, va avea o viata mult mai indelungata decat mine.
Din pacate, o poza in fapt cu el nu mi-a fost permisa astazi din cauza restrictiilor, au fost prea multe zboruri pe Clinceni si altele...dar... ne asteapta o viata fericita impreuna.

Nu-i asa ca ne potrivim?

Sursa foto: Roportal.ro


Leia Mais…

marți, 23 martie 2010

A murit Mile Carpenisan

Stirea este nimicitoare.

Mile Carpenisan a murit. O zi prea trista pentru jurnalismul romanesc.
nu am cuvinte si probabil ca si cei care il cunosc pe Mile Carpenisan, de la TV sau chiar personal, imi impartasesc gandurile.

Dumnezeu sa aiba grija de el in ceruri!

Leia Mais…

luni, 15 martie 2010

Filmulete de promovare Iacarii Acrobati 2010

Dragii mei,


primavara si vara lui 2010 se anunta a fi (ambele) incendiare si pe placul tuturor. Asociatia Aripi Romanesti incepe in forta si realizeaza in colaborare cu FATCAT doua filmulete de promovare a echipei de acrobatii din Romania, Iacarii Acrobati.

Aveti mai jos teaserul si filmuletul propriu-zis. Enjoy them!!!!


Leia Mais…

joi, 11 martie 2010

Organizare si planificare pe 2010

Am inceput in forta anul 2010. Cel putin asa-mi place sa cred. Am decis sa-mi urmez visele si sa le duc la capat, no matter what!

Primul pas: obtinerea brevetului de PPL (A)- Private Pilot Licence.
Unde? La Aeroclubul Roman din Bucuresti. cursurile sunt mai intai teoretice, apoi vin examenele, mai intai cele de la Aeroclub, apoi cele de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana din Baneasa, urmand ca mai apoi sa ne acumulam cele 45 de ore (minim) necesare brevetarii pe Clinceni.
Pasul 2: surpriza. probabil pe la sfarsitul lui mai, o sa am tupeul sa-l dezvalui pe blog. Oricum, se cere multa munca, chiar si acolo. :)

Intre timp, pana se aseaza lucrurile cum trebuie, am decis sa incep o colaborare frumoasa ca asistent PR cu asociatia Aripi Romanesti !

Va voi tine la curent cu activitatile din urmatoarea perioada!!!


Leia Mais…

vineri, 5 martie 2010

Best Young Speakers 2010


Proiectul “Best Young Speakers” s-a născut din dorinţa de a vedea pe scena publică tineri oratori care potsusţine un adevărat discurs public. Căutăm şi sprijinim tinerii dornici să-şi exerseze şi dovedească aptitudinile oratorice.

Am construit aceast proiect ca un răspuns la nivelul scăzut de performanţă discursivă din mediul public românesc şi ca o alternativa de activităţi practice în domeniul comunicării, bazate pe educaţie non-formală.

Dacă în alte ţări există meseria de „public speaker” – vorbitor în public – în România, atenţia acordată acestui domeniu este deficitară. Încă nu există centre puternice de pregătire în dialectică, oratorie, retorică de unde ar putea fi recrutaţi cei mai buni, lucru ce se poate observa dacă privim către scena publică.

Prin concursul „Best Young Speakers” încercăm să oferim participanţilor şi spectatorilor un eveniment de discurs calitativ, o competiţie de performanţă discursiva, menit să aducă în conştiinţa publicului importanţa cuvântului rostit, a limbajului verbal şi non-verbal.

Juriul acestui concurs va fi format din:

Cristian Pîrvulescu – politolog

Mircea Diaconu – actor

Mihaela Nicola – CEO, The Group

Gelu Trandafir – membru Consiliul Naţional al Audiovizualului


Pentru inscrieri, gasiti detalii aici:

http://bestyoungspeakers.ro/inscrieri.html


Mult succes tuturor!




Leia Mais…