joi, 24 februarie 2011

Sustine aviatia din Romania!2% pentru Aripi Romanesti - 2011


Pentru ca fiecare contributie materiala, cat de mica, valoreaza enorm pentru sustinerea promovarii aviatiei, Asociatia "Aripi Romanesti", lanseaza din 21 februarie 2011, campania de strangere de fonduri "2% pentru Aripi Romanesti - 2011”.


Ce este sistemul 2%?

Sistemul “2%” permite contribuabililor, persoane fizice, sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este sistemul prin care fiecare are posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu impozitul lui si nu implica nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului. Daca nu folosesti optiunea de a directiona 2% catre o organizatie precum Asociatia “Aripi Romanesti”, suma respectiva va fi incasata si gestionata de stat.


Cum poti sustine aviatia din Romania?


Fie ca ne esti prieten, admirator sau colaborator, sta in puterea ta sa sustii promovarea aviatiei in Romania! Cere statului sa redirectioneze catre Asociatia "Aripi Romanesti" 2% din impozitul pe venit ! Directionarea a 2% din impozitul tau este o optiune si nu o obligatie.


Completeaza formularul 230 si depune-l pana la data de 16 mai 2011!


Descarca formularul 230 precompletat de la http://bit.ly/fjeQVv sau de pe site-ul Asociatiei “Aripi Romanesti” si completeaza datele tale in sectiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Nu este necesar sa completezi alte campuri !

Semneaza si dateaza formularul.


Trimite formularul prin posta prin scrisoare recomandata sau depune personal formularul la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu pana la data de 16 mai 2011. Adresele Administratiilor Finantelor Publice pot fi gasite la http://bit.ly/gJbCaV sau pe site-ul ANAF.

In cazul in care obtii si alte venituri decat cele din salarii, trebuie sa depui si formularul 200:


Descarca formularul 200 de la http://bit.ly/hHJpU9 sau de pe site-ul ANAF si completeaza-l pentru anul 2010 la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv la sectiunea Capitolul III . DESTINATIA SUMEI..., unde bifezi casuta 2. Sustinerea unei entitati non-profit si completezi cu datele de mai jos:

  • Denumire entitate nonprofit: Asociatia "Aripi Romanesti"

  • Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 24832215

  • Cont bancar IBAN: RO72 BREL 0002 0001 3029 0101


Semneaza si dateaza formularul.


Trimite formularul prin posta prin scrisoare recomandata sau depune personal formularul la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu pana la data de 16 mai 2011. Adresele Administratiilor Finantelor Publice pot fi gasite la http://bit.ly/gJbCaV sau pe site-ul ANAF.


Informatii extinse privind procedura de redirectionare a 2% din impozitul pe venit precum si formularele necesare, pot fi obtinute si de la administratiile financiare sau de pe site-ul Asociatiei "Aripi Romanesti" de la http://www.aripiromanesti.ro.


Daca nu ai timp sa trimiti prin recomandata sau sa depui declaratia la Administratia Finantelor Publice sau daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite prin posta si ne ocupam noi de formalitatile de trimitere si depunere la Administratia Finantelor Publice. Adresa noastra este:


Asociatia “Aripi Romanesti”

Str. J.S. Bach, Nr. 12, Sc. C,

Et. 1, Ap. 23,

Sector 2, 020204

Bucuresti, Romania


In cazul in care ai nevoie de ajutor, te rugam sa ne contactezi la telefon: 0734.101.887 sau e-mail: pr @ aripiromanesti.ro si iti vom oferi bucurosi mai multe informatii despre campania “2% pentru Aripi Romaneşti - 2011”.


Actioneaza acum! Termenul pentru depunerea declaratiilor este 16 mai 2011, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii. Asadar, trimite acum formularul tau!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu