sâmbătă, 20 iunie 2009

Concert Zgarie Nori





Parcul National, Bucuresti, orele 18.00, baietii (si fetele) isi pregateau instrumentele, isi dezmorteau mainile pentru a concerta in fata unui public cat se poate de tanar si dornic sa le asculte piesele. 

Recunosc ca azi pentru prima data am avut ocazia sa ii ascult live pe cei de la Zgarie Norii, o trupa bucuresteana plina de o vitalitate urbanistica extraordinara. Dupa doar cateva piese cantate, am resimtit pasiune dincolo de versuri si miscare scenica. Un lucru de admirat intre tinerii generatiei noastre. Ascultand cu atentie prestatia acestora, ajung la concluzia ca melodia "Ingerii si iubirea" masoara tonalitatea viselor acestor tineri de a face muzica din pasiune.

Baietii au avut ocazia sa concerteze si la zilele mult iubitului meu oras natal Ploiesti, pe data de 30 mai in parcul Constantin Stere alaturi de Vita de Vie, Trooper si Altar. Ca o recomandare, incercati urmatorul concert Zgarie Norii care va avea loc in El Grande Comandante pe data de 27 iunie. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

concertul din el grade este pe 27 iunie:)

Anonim spunea...

Iti multumesc pentru superbele imagini de la concert , pentru ca esti alaturi de noi...si mai ales pentru commentul de pe forum adresat "doamnei" Carmen Popa...Subscriu !
Tzetze

Magda spunea...

Vor mai fi si alte poze cat de curand. Keep close!

Trimiteți un comentariu