duminică, 21 iunie 2009

Knowing is everything

Un captivant action-thriller de proportii globale, filmul "Numere fatale" aduce omenirea fata in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie sa lupte impotriva numerelor fatale. 

In 1958, o clasa de elevi stocheaza intr-o capsula a timpului desenele realizate in timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetita si care parea a fi o insiruire de cifre fara sens. Cincizeci de ani mai tarziu, capsula este scoasa la lumina, iar ce se afla inauntrul ei va schimba total viata profesorului John Koestler, a fiului sau Caleb si totodata lumea pe care o stim. 

John reuseste sa elucideze misterul numerelor, in urma unei descoperiri devastatoare: acestea contineau coordonatele fiecarui dezastru major din trecut si viitor, locatiile si numarul de victime. In cursul evenimentelor, toate indiciile par sa conduca intr-o singura directie: fiul lui John a fost ales sa gaseasca mesajul prevestitor.

Incepe numaratoarea inversa si John stie ce urmeaza sa se intample. Tu ce ai face daca ai sti?

Va recomand sa vedeti trailerul  aici si daca acesta v-a starnit interesul sa mergeti sa vizionati filmul. Astazi seara,  sala Hollywood Multiplex era plina. Oamenii au savurat filmul ca si mine de altfel. Nicolas Cage mi-a demonstrat inca o data maiestria sa actoriceasca. 

sursa CinemaPro

3 comentarii:

ady_sky spunea...

O sa ma uit si eu maine la filmu' asta:P

Anonim spunea...

acum fara suparare... am vz knowing acum muuult mult timp si mi se pare o mare porcarie, finalul strica tot. Planeta va fi salvata de doi copii cu iepurasi... off ce cosmogonie proasta...

e ft infantil filmul, serios acum

Magda spunea...

Nu poti spune acelasi lucru si despre actori...

Trimiteți un comentariu