luni, 20 iulie 2009

Visul



Incep sa privesc intr-un mod nefavorabil multimea cuvintelor si sa-mi indrept privirea spre cer cu mai multa incredere. Entuziasmul care-ti inunda interiorul fiintei cand asculti primul zgomot de avion inabusit in zorii diminetii, cand simti in piept mirosul cerului ce se asterne in fata ta te face sa zbori. Departe, cat mai departe...

Imaginea vazduhului si ochii atintiti spre cer au atras astazi multi curiosi la evenimentele ce au celebrat Ziua Aviatiei. Multi au fost cei care au savurat "minunile cerulului": 3 IAR 99, 3 Hercules si 3 Mig 21 Lancer. Totul in formatie. Totul ca sa arate celor nehotarati ce inseamna a avea demnitatea si forta de a zbura. Noi, romanii, ne-am alaturat unor razboaie inevitabile, dar facem acest lucru cu onoare si incredere ca navigantul " masinariei ucigase"- asa cum este numita de scepticii unealta zborului- porneste la drum lung cu siguranta gandului ca indiferent de finalitate el este cel care atinge cerul primul, inainte de orice s-ar intampla.

Manifestarile de astazi mi-au reimprospat visurile pierdute prin zecile, miile de cuvinte indrumatoare. In mai bine de 2 ani de zile nimic nu a reusit si nu reuseste sa trezeasca in mine motivatia de a atinge cerul decat ...zgomotul motorului nemuritor. Unde sta pasiunea? Cum o pot atinge? Arde pe dinauntru, arde ratacitor, mocnit si neincetat...

Poate a sosit vremea unei schimbari radicale! Sigur ca da!

LA MULTI ANI de ziua aviatiei!

poze: baza Fetesti, 20.07.2009

5 comentarii:

maverick spunea...

La Multi Ani si tie de Ziua Aviatiei

Anonim spunea...

:) Mă bucur că îţi place aviaţia. Ţine-i pumnii lui Mike (http://nazarovmike.hi5.com - blog nu are, fiindcă preferă să povestească pe viu), fiindcă are examen pe 27, la Alba-Iulia.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

frumos scris. care e insa continuarea? sa ne spui despre ce schimbare e vorba.

Magda spunea...

@psihedelicul: mult succes lui Mike. pumnii stransi si numai de bine vreau sa aud si din partea unor prieteni care dau examenul zilele urmatoare la AFA, Bv :) Bafta Vlad!!!
@Ducu: continuarea e data de schimbare, lucru care se va vedea mai degraba decat se va spune :d

Trimiteți un comentariu