luni, 16 februarie 2009

Escapadă FCRP-istă-în culori

Cu mintea încă învăluită de magia sesiunii când toate simțurile, gândurile și ideile funcționează la cote maxime, am pornit cu pași mari spre tărâmurile montane, mai cu seamă spre Predeal în zona cabanei Trei Brazi timp de trei zile.
Cum drumul nu fu ușor și nici scurt până la destinație, ne-am înarmat cu rucsacurile pline de cele trebuincioase și am străbătut cei 1070 metri cu pași galanți spre cabana cu pricina. Precum un mic prichindel care se strecoară în lumea giganților, pot spune că m-am simțit atrasă de culorile zambetelor fiecăruia dintre FCRP-iști, de gândurile împărtășite de fete și expresiile uluitoare ale unor sangvinici care au dat savoarea escapadei.
Nu critic, nu judec, nu bârfesc foarte mult....în schimb blogulețului îi place să împărtășească cu fiecare dintre noi o lume a prieteniei FCRP-iste. Și cum ar putea să facă acest lucru mai bine decât prin imagini?
ei bine, uitați... așa arată un grup FCRP-ist pornit pe fapte, un grup format din talente și talente, scursuri ale societății care se dau mari vedete, fac panaramă de oameni, sunt neamuri proaste și printre acestea mai regăsim și niscai japițe imperiale. Dar toți suntem un grup și cu asta trebuie așadar să ne mândrim.
Iar acum pozele mult așteptate. Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu