marți, 26 mai 2009

Naked brands online

Revista NAKED BRAND isi face aparitia si in mediul online. Aceasta aduce in prim-plan noutatile celor mai rafinate si puternice branduri din lume aratand fata nevazuta a produselor adresate FIRST CLASS, fara a diminua prestanta acestora. Plusul de noutate pe care acest blog incearca sa il aduca consta in dezvaluirea, prin intermediul articolelor sale, a istoriei si oamenilor din spatele brandurilor, cat si prezentul acestora. 

Daca tinem cont de faptul ca dependentul de marca incearca sa achizitioneze de fiecare data produse ale marcilor de top  atunci initiativa Hint Advertising de a promova online NAKED BRANDS este mai mult decat binevenita.

5 comentarii:

Râșnoveanu Ana-Maria Magdalena spunea...

multumesc asemenea. lectura frumoasa pe blog:)

sorina spunea...

Buna,
Ma numesc Sorina Molcut si sunt studenta la Comunicare si Relatii Publice in Cluj-Napoca. In timp ce faceam cercetare pentru lucrarea de licenta, pe care urmeaza sa o sustin in acet an, am descoperit si bloggul dvs., unde am gasit articole in care ati dezbatut tema CSR-ului. Aceasta este si tema spre care m-am indreptat si eu pentru lucrarea de licenta, de aceea m-am gandit ca fiind in tema cu ceea ce reprezinta acest domeniu, ati putea sa imi raspundeti la acteva intrebari, pe care le-am inrodus intr-un chestionar, care sa imi foloseasca la partea de cercetare a lucrarii de licenta. In cazul in care sunteti de acord cu complectarea acestui chetionar as avea nevoie de o adresa de conatct.
Va multumesc
Sorina Molcut
sorinasmm123@yahoo.com

kaLoo spunea...

Salut, daca esti interesata de un schimb de link cu http://kaloo.info , astept raspunsul tau. O zi buna!

Magda spunea...

sorina, trimite-mi chestionarul pe adresa magdalena_rasnoveanu@yahoo.com si te ajut cu placere :)

Magda spunea...

kaloo, ploiestenii au intotdeauna prioritate pe acest blog. asadar interesul pentru schimbul de linkuri este reciproc :)

Trimiteți un comentariu