vineri, 17 aprilie 2009

594 de motive sa alegi romaneste la Olimpiade


Si uite ca am reusit sa ducem la bun sfarsit campania de la Sectiunea de Advertising din cadrul Olimpiadelor Comunicarii. Am trimis formularul, deci oficial suntem participanti. Coechipierii 594 si cu mine nu sarim in sus de bucurie pentru aceasta minutiozitate, ci stim ca avem exact acele 594 de motive sa mergem mai departe si sa ajungem in finale unde juriul va avea 642 de motive sa ne declare castigatori.
Ma gandeam cu ce as putea sa asociez acest concurs, dar nu m-a pocnit nicio idee. De ce? Nu pentru ca nu as avea idei, dar de ce sa spun o imbecilitate? Toti 5 suntem 5 personalitati diferite si cautam sa ne identificam cu produsul final al campaniei. Nu este nevoie de o asociere personala.
Gasiti toate detaliile referitoare la elita advertisingului pe site-ul echipei 594: www.594.zeul.ro sau ne putem intalni personal cat de curand la Palatul Parlamentului, bineinteles dupa ce vom trece de preselectiile de saptamana viitoare.

Le urez tuturor celor care s-au inscris anul acesta la Olimpiade (120 de echipe!!! waw) bafta multa in zilele ce vor urma. Sa ne vedem cu bine la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tinere, arena preselectiilor comunicatorilor!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu