miercuri, 22 aprilie 2009

Adevarul gol-golut despre PR

PR-ul, acest filon etic al societatii romanesti, PR-istul, aceasta floare serafica a junglei"... Te-ai saturat de cuvinte mari si fara sens despre PR? De specialisti care se inrosesc cand aud de mijloace neetice in PR?

Hai sa spunem lucrurilor pe nume! Ne vedem la un nou eveniment "2 in 1", marca PRIME, cu tema "Adevarul gol-golut despre PR". Ne intalnim sa ironizam neprihanitii in Facultatea de Istorie, amfiteatrul Parvan pentru o sesiune de de Q&A-uri in data de 27 aprilie 2009, de la orele 18.30 si sala 304 pentru workshop in data de 28 aprilie 2009, de la orele 11.00. Vorbim deschis si ne asumam totul. Si noi, si invitatii nostri: Ioana Grindean, Consultant in PR; Ionut Codreanu, coordonator proiecte Active Watch - Agentia de Monitorizare a Presei si Cristina Guseth, director Freedom House.

Asadar, punem capăt cuminţeniei din discursurile despre PR. Abordam, fără mănuşi şi dincolo de basmele cu morală ieftină, linia de demarcaţie dintre practici etice şi neetice şi, în special, momentele în care această linie este trecută în sensul uşor de condamnat, dar, în practică, nu atât de uşor de evitat. Ne interesează, în primul rând, momentele în care omul de Relaţii Publice are de ales între eficienta şi fidelitatea fata de propriul sistem de norme.


Punem punctul pe "i" inscriindu-ne pe mailpebune@yahoo. com. Ne grabim caci stim ce vrem: avem timp pana pe data de 26 aprilie, orele 24.00, sa trimitem mail cu subiectul "inscriere".

Te asteptam la "2 in 1"!

Pe bune!

Va invit sa participati la acest eveniment si sa apreciati efortul organizatorilor PRIME in prezentarea imaginilor reale ale PR-ului. Ii puteti contacta pentru mai multe detalii si prin intermediului blogului unuia dintre organizatori: http://blogulmeucunumeoriginal.blogspot.com/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu